Festlig jubilæums-route på VG d. 1.12.17

Festlig jubilæums-route på VG d. 1.12.17

Virum Gymnasium fylder 60 år den 11. december 2017.

Dette er blevet markeret på forskellig vis i løbet af jubilæumsdagen og afsluttedes med en stor gallafest for alle elever og ansatte fredag den 1. december.

 

Se her bl.a. billeder fra VG’s fødselsdags-route (morgensamling).

En route der åbnede flot med indmarch ved Ove Skarsø, Student fra VGs første årgang, og hans barnebarn Rebekka som går på VG i 1.G. Der blev råbt seks-foldigt leve for VG og underholdt på forskellig vis:

Mini-triathlon mellem lærere og elever, fælleskrammer, smukke dansere og sangere fra musicalen #VGthemusical, kåring af vinderen af VG’s jubilæums-plakatkonkurrence samt kåring af vinderklassen i årets prestigefyldte kagekonkurrence. Sidst men ikke mindst genopstod ‘The VG’s’ som fremførte dans iklædt parykker og solbriller. Det er stadig uvist, hvem der deltog i truppen.

 

Hen over efteråret har klasserne arbejdet de 6 årtier gymnasiet har eksisteret og de kreative fag: drama, medie, billedkunst og musik har fejret dette med forskellige produktioner og installationer rundt om på skolen.

I uge 47 blev årets dramaforestilling, en ”gyserfortælling” over skolens liv fortalt af dramalærer Anne Müller. Det var en forrygende forestilling med gys, grin og humor. #VGthemusical.

D. 1.12.17 var der endvidere åbent hus og reception for fødselaren. En hyggelig eftermiddag, hvor mange tidligere elever og samarbejdspartnere kiggede forbi.