VGcc – Grib Viden 2018-19.

VGcc – Grib Viden 2018-19.

Næste foredrag om ‘Kunstig intelligens og robotter v. UNF Prof. Kasper Støy fra IT-universitetet, afholdes d. 6.3.19 kl 18-20 i samarbejde med UNF.

Alle kan derfor tilfælde sig via nedenstående link.

 

d. 11.3.19 kl. 15.10-16.10 afholdes foredrag om ‘Jagten på sundhed’ v. Caroline Hougaard og mikael Vincent. Foredraget er for VG’s idrætselever og andre interesserede elever.

For fjerde år i træk kan VG fremvise et meget flot foredragsprogram i VGcc regi.

 

Formålet med VGcc er at give eleverne en større viden udenfor deres fag specielt rettet mod den forskning der finder sted i fagene. På denne måde kan de blive mere oplyst med hensyn til hvilke muligheder, der er indenfor de forskellig fag. Alle eftermiddags foredrag er fra 15.10 – 16.10. Enkelte foredrag finder sted indenfor den almindelige undervisningstid.

Klasser/hold kan tilmeldes via deres lærer, men elever kan også tilmelde sig via Pia Gars, pg@edu.virum-gym.dk, hvis de finder interesse for et foredrag.

I år har vi indgået et samarbejde med Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, UNF. Derfor kan vi med glæde invitere interesserede borgere til nogle af foredragene. Det vil fremgå tydeligt, hvilke foredrag der er ‘åbne’ og hvilke der er for VG’s elever og lærere.
De ‘åbne’ foredrag finder alle sted kl. 18.00 – 20.00 og er åbne for offentligheden. Tilmelding til disse foredrag finder sted via UNF´s hjemmeside: https://unf.dk/lyngby/