Virum Gymnasiums Venner – en forening til fordel for nuværende og tidligere elever samt forældre

 

VGV blev stiftet i 1995 og drives af frivillige tidligere elever og ansatte på skolen. Vi arbejder målrettet for at gøre en forskel på VG samt for gamle og nuværende elever.
For at kunne opnå dette mål har vi brug for økonomiske midler.

 

Hvis en elev ikke har råd til at komme med sine klassekammerater på studietur, kan eleven ansøge om et tilskud. Hvis en tidligere elev har brug for et legat, fx i forbindelse med et udvekslings- eller studieophold, er det muligt at søge et af de tre VGV-legater, der uddeles ved translokationen.

 

Foreningen arrangerer hvert år et jubilæumstræf for 25-,40-, 50- og 60-års jubilarer, stiller sig til rådighed hvis 10-års jubilarerne ønsker en fest på skolen, og for de mere ”nye” gamle elever afholder vi en cafeaften, hvor man kan mødes med gamle venner og lærere over en øl — altid sidste torsdag i februar.

 

Vi har løbende en tæt dialog med gymnasiet og hjælper gerne, hvor vi kan. Vi har fx støttet VG med udendørs bordtennisbord samt givet støtte ved store elevarrangementer.

 

Som medlem vil du, via e-mail, fire gange årligt modtage VGV-nyt, der indeholder historier om hverdagen på gymnasiet samt artikler fra gamle elever og andet info.

 

Følg os på facebook

 

Hvordan melder jeg mig ind i VGV?
Du kan melde dig ind i foreningen ved at indbetale 400 kr. for medlemskab, så længe foreningen eksisterer. Beløbet indbetales på Mobilepay 97480 mærket med navn og e-mail.

 

Hvordan er VGV finansieret?
VGV er en nonprofitorganisation, og vi er fuldt finansieret af medlemmerne. VGV er drevet af frivillige kræfter, og indtægter går direkte til støtte af det gode formål. Som medlem vil du nyde godt af en række fordele samt støtte den gode sag. For at fortsætte med at yde det bidrag til Virum Gymnasium, som vi gør, har vi brug for netop din støtte.

 

Kan jeg engagere mig i VGV?
Hos VGV har vi altid brug for flere frivillige kræfter. Send en mail til vg@edu.virum-gym.dk – og så vender vi tilbage hurtigst muligt.

 

/Jan. 2023