Virum Gymnasiums Venner – en forening til fordel for nuværende og tidligere elever samt forældre

 

VGV blev stiftet i 1995 og drives af frivillige tidligere elever og ansatte på skolen. Vi arbejder målrettet for at gøre en forskel på VG samt for gamle og nuværende elever.
For at kunne opnå dette mål har vi brug for økonomiske midler.
Et etårigt medlemskab koster 150 kr. Et livslangt medlemskab koster 400 kr.

 

Hvis en elev ikke har råd til at komme med sine klassekammerater på studietur, så kan de ansøge om et tilskud. Hvis en gammel elev har brug for et legat f.eks. i forbindelse med et udvekslingsophold, så er det muligt at søge et af de to årlige VGV-legater der uddeles ved translokationen.

 

Foreningen arrangerer hvert år en jubilæumsfest for 25-,40- og 50-års jubilarer, stiller sig til rådighed hvis 10-års jubilarerne ønsker en fest på skolen og for de mere ”nye” gamle elever afholder vi en cafeaften, hvor man kan mødes med gamle venner og lærere over en øl—altid sidste torsdag i februar.

 

I år bliver også 60-års jubilarerne inviteret til jubilæumsfesten, da det er gymnasiets første årgang.
Se invitationen i siden.

 

Vi har løbende en tæt dialog med gymnasiet og hjælper gerne, hvor vi kan. Vi har f.eks. støttet VG med vandautomater samt givet støtte ved store elevarrangementer som Lyserød lørdag, VG5 løbet og Danmarks Indsamling.

 

Som medlem vil du, via e-mail, fire gange årligt modtage VGV-nyt, der indeholder historier om hverdagen på gymnasiet samt artikler fra gamle elever og andet info.

 

Følg os på facebook

 

Hvordan melder jeg mig ind i VGV?
Du kan melde dig ind i foreningen ved at indbetale 150 kr. for et år eller 400 kr. for livsvarigt medlemskab, så længe foreningen eksisterer. Beløbet indbetales på Mobilepay 97480 mærket med elevens navn. Hvis man ikke har barn på skolen, så skrives eget navn og e-mail.

 

Hvordan er VGV finansieret?
VGV er en nonprofitorganisation og vi er fuldt finansieret af medlemmerne. VGV er drevet af frivillige kræfter og indtægter går direkte til støtte af det gode formål. Som medlem vil du nyde godt af en række fordele samt støtte den gode sag. For at fortsætte med at yde det bidrag til Virum Gymnasium, som vi gør, har vi brug for netop din støtte.

 

Kan jeg engagere mig i VGV?
Hos VGV har vi altid brug for flere frivillige kræfter. Send en mail til vgv@edu.virum-gym.dk og så vender vi tilbage hurtigst muligt.

 

/Aug. 2022