Skriveværksteder i studiesalen – 1.g’erne skriver DHO i uge 17

Skriveværksteder i studiesalen – 1.g’erne skriver DHO i uge 17

I forbindelse med de større skriftlige værksteder omdannes VGs studiesal til et skriveværksted for eleverne.
Eleverne booker til hvert skriveværksted en skriveplads hos VGs studiebibliotekar.

 

I skriveværkstedet er der arbejdsro og plads til at fordybe dig i fagligheden med dine kammerater, blive vejledt i grupper eller individuelt.
Skriveværkstederne er altid bemandet ved både studiebibliotekar og skrivevejledere, så eleverne har god mulighed for at få vejledning til materiale- og informationssøgning, formalia omkring opgaverne samt vejledning og hjælp til skriveprocessen.

 

Desuden er der både vand og kaffe/te til rådighed.

 

Der er skriveværksted:

25.-19.4.22: fra kl. 8.30-15
Når I tilmelder jer skriveværkstedet, siger i ja til en arbejdsplads på skolen. Skriveværkstedet er åbent fra 8.30-15. Vi starter hver dag med morgenmad. Skriv de datoer, I vil have en arbejdsplads på skolen fra 25.4.-29.4.22. Tilmelding via mail til AZ.

 

Målet med værkstederne er at skabe de mest optimale arbejdsvilkår for eleverne og indarbejde grundig forståelse for længerevarende projekt-forløb.

 

Anna Zickert er skolens studiebibliotekar og er altid behjælpelig med spørgsmål i forbindelse med større skriftlige opgaver, materialer til undervisningen, i-bøger, e-bøger, informationssøgning, bestilling af materialer; bøger, film, rapporter, tv-programmer, digitalt materiale osv.