Skriveværksteder i studiesalen

Skriveværksteder i studiesalen

I forbindelse med de større skriftlige værksteder omdannes VGs studiesal til et skriveværksted for eleverne.
Eleverne booker til hvert skriveværksted en plads hos studiebibliotekar AZ.

 

I skriveværkstedet er der arbejdsro og plads til at fordybe dig i fagligheden med dine kammerater, blive vejledt i grupper eller individuelt.
Skriveværkstederne er altid bemandet ved både studiebibliotekar og skrivevejledere, så eleverne har god mulighed for at få vejledning til materiale- og informationssøgning, formalia omkring opgaverne samt vejledning og hjælp til skriveprocessen.

Desuden er der både vand og kaffe/te til rådighed.

 

Målet med værkstederne er at skabe de mest optimale arbejdsvilkår for eleverne og indarbejde grundig forståelse for længerevarende projekt-forløb.

 

Under Corona har vi været forhindret i at lave de skriveværksteder vi normalt kender. 

 

Vi har indrettet os efter mulighederne og haft virtuelle skriveværksteder i teams. Som almindelige skriveværksteder har de været bemandet med faglærere, skrivevejledere og studiebibliotekar.
Der har desuden været virtuelle skemalagte ‘Godmorgen-møder’ for alle klasser, så eleverne kunne opleve fornemmelsen af at de alle sammen skriver samtidig, har kunnet stille spørgsmål, tale om løst og fast og drikke en kop morgenkaffe sammen og se hinanden. 

 

Anna Zickert er skolens studiebibliotekar og er altid behjælpelig med spørgsmål i forbindelse med større skriftlige opgaver, materialer til undervisningen, i-bøger, e-bøger, informationssøgning, bestilling af materialer; bøger, film, rapporter, tv-programmer, digitalt materiale osv.