Skolestart 2017

Skolestart 2017

Skolestart er 9. august 2017. I de første tre måneder, vil vi gøre alt for, at du lærer skolen godt at kende, så du føler dig godt tilpas og kan træffe de rigtige valg for din uddannelse. I løbet af efteråret vil du blive præsenteret for forskellige studieretningsfag og vil få en smagsprøve på hvad det vil sige at vælge den ene eller den anden studieretning, ligesom du vil møde en række af de obligatoriske fag.

Til at understøtte vejledningen, vil du blive screenet i matematik, læsning og i din grammatikforståelse, så vi og du kan være sikre på, du får valgt det helt rigtige.

 

I begyndelsen af studieretningsforløbet, som begynder tre måneder inde i skoleåret, vil der være et introduktionsforløb, så du hurtigt bliver fortrolig med dine kammerater, lærere og fag. Dit valg af studieretning og fag er det, der skal give dig adgang videre efter din studentereksamen. Lærerne har derfor fokus på din faglige dybdelæring i fagene og på det faglige samspil mellem fagene.

 

Der står meget mere om fagene andre steder, så her skal blot nævnes at du som noget nyt bl.a. kan vælge spansk som fortsættersprog, hvis du opfylder kravene til det.