Infomøde om Startup Bootcamp

Infomøde om Startup Bootcamp

Fredag den 25. november til lørdag den 26. november afholdt Science City Lyngby med Sabina Bigom som projektleder en vellykket Startup Bootcamp på tværs af uddannelsesinstitutioner i LTK.
Eleverne blev inddelt i grupper på tværs og fik efter et oplæg om Grønt iværksætteri en workshop:”Ideation Game” med Morten Dam fra Cph Business og Rasmus Johansen fra Virum Gymnasium. Der blev arbejdet koncentreret på idégenrering.
Senere på aftenen blev der arbejdet videre i grupperne på DTU Sky Lab i inspirerende omgivelser. Eleverne fik oplæg af Fredrik Schiøtz, som selv har startet egen virksomhed.
Kl. 8.30 lørdag gik det løs igen på DTU.
Grupperne arbejdede videre med deres ideer og fik besøg af “Lyngby-løverne” Birger Baylund og Lars Arne Christensen. Ved middagstid fik eleverne et længere oplæg af Frederik Plough Søgaard, Investment manager om Investering i Startups og “Det gode pitch”.
Kl. 17.15 var der pitch af forretningsideerne.  Dommerpanelet bestod af: Marianna Lubanski, Marianne Skovgaard Hansen, Birger Baylund og Lars Arne Christiansen.
På billederne ses vinderne af:
Bedste produkt
Bedste bæredygtige idé
Bedste pitch
Publikumsprisen – som var den idé man helst så først ud i livet
Fra Virum Gymnasium deltog 21 elever og Lektor Rasmus Johansen og uddannelsesleder Pia Gars