Flot donation fra VGV til gymnasiet

Flot donation fra VGV til gymnasiet

Virum Gymnasiums Venner – en forening til fordel for nuværende og tidligere elever.

 

VGV har i år doneret et superlækkert udendørs bordtennisbord til Virum Gymnasiums elever. Bordet bruges flittigt i det fine vejr.
Ydre gård er blevet mere livlig og der er glade stemmer og latter i alle frikvarterer.

 

Tidligere har VGV doneret vandautomater, der står rundt om på skolen, så eleverne altid har adgang til frisk afkølet vand.

 

Når du melder dig ind i VGV støtter du Virum Gymnasiums elever direkte.
Medlemskab koster 150 kr. om året, 400 kr. for tre år.

 

Derudover kan elever på skolen ansøge om tilskud til studieture, hvis de ikke har råd.
Foreningen uddeler hvert år to legater f.eks. til udvekslingsophold til tidligere VG-elever. Det er muligt at søge et af de to VGV-legater der uddeles hver sommer ved translokationen.

 

Foreningen arrangerer desuden jubilæumsfester hvert år, for 25-,40- og 50-års jubilarer. Festen er hvert år en kæmpe succes, med omkring 200 gæster. Der bliver hygget, talt om gamle dage og grinet og danset.
Foreningen stiller sig til rådighed for 10-års jubilarerne, hvis årgangen ønsker en fest på skolen.

 

Hvert år, sidste torsdag i februar, inviterer VGV, de mere ”nye” gamle elever til cafeaften. En rigtig dejlig aften hvor især 4. og 5.g’ere benytter sig af muligheden for at samle deres klasse, inden det nye studieliv for alvor starter. Det er en fornøjelse at have besøg af eleverne og høre, hvad de påtænker at gå igang med, hvor de rejser hen, eller hvordan de skal bruge et velfortjent sabbatår.

 

Foreningen har et tæt samarbejde med gymnasiet og hjælper gerne, hvor vi kan. VGV støtter op om store elevarrangementer som Lyserød lørdag, VG5 løbet og Danmarks Indsamling.