Ny bæredygtighedspris i ‘Netværk for grøn omstilling’ – Science City Lyngby

Ny bæredygtighedspris i ‘Netværk for grøn omstilling’ – Science City Lyngby

Virum Gymnasium har en plads i projektgruppen ‘Netværk for grøn omstilling’ – Science City Lyngby.

Bæredygtighedsprisen er et nyt initiativ under Science City Lyngby. Formålet med prisen er at blive klogere på og dele viden om, hvordan virksomheder i Lyngby-Taarbæk kan bidrage til den grønne omstilling og FNs verdensmål.

Ny pris skal synliggøre bæredygtige løsninger i Lyngby-Taarbæk
Prisen gives til en lokal virksomhed, organisation eller iværksætter, som har gjort en særlig indsats på bæredygtighedsområdet. Denne første pris gives til et initiativ, der har fokus på at bidrage til FN’s verdensmål. Prisoverrækkelsen vil finde sted torsdag den 18. marts 2021.

Ved at dele og synliggøre grønne tiltag på tværs af sektorer i Lyngby-Taarbæk, håber vi at kunne flytte hindringer og inspirere til en fortsat udvikling mod et mere bæredygtigt samfund. Samtidig vil det bidrage til at tydeliggøre hvor og hvordan Lyngby-Taarbæks små og mellemstore virksomheder og organisationer deltager i den grønne omstilling.

Bæredygtighedsprisen er oprettet i regi af Netværk for grøn omstilling i Science City Lyngby. Projektgruppen består af repræsentanter fra Science City Lyngbys medlemsvirksomheder og tæller Frederiksdal Sinatur Hotel & Konference, Virum Gymnasium, Mærsk Drilling, Uhrbrand Surface, Black, Sticks ’n’ Sushi og Lyngby-Taarbæk Kommune.