TURBO-diplomoverrækkelse 28. maj 2019 på Johan Borups Højskole i København

TURBO-diplomoverrækkelse 28. maj 2019 på Johan Borups Højskole i København

5 elever fra Virum Gymnasium har netop afsluttet det etårige talentforløb i Innovation og Entreprenørskab

 

Eleverne Niels Elsig 3d, Thomas van der Zee Hertz 3c, Rosemarie Engel Høi-Hansen 1c, Christopher Toftelund Larsen 3f og Alfred Steensen 1j har alle gennemført det 1-årige talentforløb i Generation TURBO. Programmet kobler teori med praksis og giver deltagerne kendskab til en række grundlæggende innovationsmetoder og -værktøjer. Eleverne har via programmet i praksis trænet de forskellige faser, der er forbundet med at løse forskellige innovations- og samfundsrelaterede udfordringer for virksomheder og organisationer. Holdet har bestået af elever fra flere forskellige gymnasier i Københavnsområdet og underviserne har været inspirerende folk fra erhvervslivet.

 

Det etårige program tager afsæt i at træne deltagerne i vigtige kompetencer som kreativitet, kompleks problemløsning, kritisk tænkning samt teamarbejde, networking og formidling. På dette afsæt har deltagerne opøvet en række faglige og sociale kompetencer og dannet netværksrelationer, der kan bruges til at starte egen virksomhed eller til at udvikle eksisterende virksomheder og organisationer.

 

Det bliver spændende at følge elevernes videre vej i de kommende år.

Eksempelvis vandt en tidligere TURBO-deltager fra Virum Gymnasium, Christian Bøgelund, i foråret 2019  efterfølgende  prisen ’Digital Health Startup Bootcamp’ i Berlin.