Antistoftest for covid-19 i undervisningen på Virum Gymnasium. Se begge indslag fra TV-Avisen Morgen ved at klikke ind på nyheden her.

Antistoftest for covid-19 i undervisningen på Virum Gymnasium. Se begge indslag fra TV-Avisen Morgen ved at klikke ind på nyheden her.

Biologiundervisningen i 3e startede onsdag den 23.9.2020 med antistoftest for coronavirus.

Det er fuldkommen frivilligt for VGs biologielever om de gerne vil deltage i testen. Det er dog for alle, både lærere og elever, en rigtig god måde at bringe aktuelt undervisningsstof ind i undervisningen. Det giver plads og rum til at tale om testen, virusset, antistof, sikkerhedsforanstaltninger og forskning.
Det tager ca. et kvarter at få svar på testen og det var med spænding og lidt nervøsitet eleverne afventede deres tests.

 

Se indslag fra biologiundervisningen, vist på DR1 TV-Avisen Morgen her.
Første Indslag er på minuttal: 01.19.32.

 

Se andet indslag her, det ligger på minuttal: 01.50.32.

 

Danske Regioner har bevilget antistoftesten til de danske ungdomsuddannelser. Gennem den faglige forening “Foreningen af Danske Biologer” har Virum Gymnasium modtaget testkits, så  biologielever og ansatte kan deltage i regionernes screening for forekomsten af COVID-19 antistof i befolkningen, hvis de vil.
Med testen medfølger undervisningsmateriale udarbejdet af  Alexzander Karjala-Svendsen fra Virum Gymnasium.

 

Se indslag fra biologiundervisningen, vist på DR1 her

Hør P1 Morgens indslag fra Virum Gymnasium her
(Der er lidt problemer med lyden i starten af indslaget, hav tålmodighed).

 

Læs også artiklen fra DR – Indland her