VG er sammen med værterne Hannah Prakke 1m og Phillip Hove 3d klar til virtuel orienteringsaften den 17/1-22, kl. 19.30. Tilmelding ikke nødvendig, link følger.

VG er sammen med værterne Hannah Prakke 1m og Phillip Hove 3d klar til virtuel orienteringsaften den 17/1-22, kl. 19.30. Tilmelding ikke nødvendig, link følger.

Virtuelt åbent Hus på Virum Gymnasium mandag den 17. januar 2022

 

Virum Gymnasium holder virtuelt Åbent Hus mandag d. 17. januar 2022. Og vi vil gerne invitere dig og dine forældre med!

De seneste Corona-restriktioner har betydet, at Virum Gymnasium ikke kan slå dørene op for de mange besøgende, som det ellers var planlagt. Det havde vi ellers glædet os til.

 

De to elevværter Hannah, 1m, og Phillip, 3d, glæder sig til at præsentere de mange muligheder, der er som elev på Virum Gymnasium’. De vil sammen med en række andre elever, rektor, øvrige repræsentanter fra ledelsen og lærergruppen føre seerne af trygt gennem VGs virtuelle orienteringsaften. Gennem et mangfoldigt program vil Hannah og Phillip invitere seerne ind i det, eleverne kalder for ’stemningen af VG-fællesskab’. Det gælder både det faglige fællesskab og det sociale.

 

Det er en aften for dig, der går i 8., 9. eller 10. klasse og som overvejer stx. Hér vil du kunne opleve den særlige stemning på Virum Gymnasium, få informationer om de 13 studieretninger, få indblik i alle vores kreative fag og sprogfag som du jo skal vælge, når du søger ind, høre mere om livet i og udenfor undervisningen samt få indblik i Team Danmark-ordningen. TILMELD dig Team Danmark-mødet ved at sende en mail til Team Danmark- og elitesportskoordinator Thomas Madsen på tm@edu.virum-gym.dk 

 

I løbet af aftenen kan man desuden stille spørgsmål til elever, lærere, vejledere og ledelse på både mail og Instagram. I det hele taget står Virum Gymnasium klar til at tage godt imod alle interesserede og hjælpe på vej i det forestående valg.

 

Selvom der ikke kan holdes et stort fysisk Åbent Hus-arrangement, så kan man som elev i grundskolen være besøgselev på Virum Gymnasium. På www.virum-gym.dk kan man fortsat melde sig til et besøg frem til vinterferien. På den måde kan man fysisk møde VG’erne og fornemme den stemning, som er så betydningsfuld for Virum Gymnasium.

 

Du kan allerede nu orientere dig i studieretningerne på VG’s hjemmeside, hvor der også er små film, der fortæller om valgmulighederne:

 

https://virum-gym.dk/studiet/studieretninger/

 

https://virum-gym.dk/wp-content/uploads/2021/11/VG_studieretningskatalog_2022.pdf

 

På hjemmesiden kan du også finde informationer om Virum Gymnasiums tilbud udenfor skoletid, læse mere om de enkelte fag, udvalg, elevråd m.m.

Vi glæder os til at byde dig og dine forældre velkommen mandag d. 17. januar 2022!

Vi følger Covid-retningslinjerne. Der kan derfor forekomme ændringer i arrangementet.