Rektor Mette Kynemund stopper på VG

Rektor Mette Kynemund stopper på VG

Pressemeddelelse

Efter 12 år stopper Mette Kynemund som rektor på Virum Gymnasium.

Tirsdag aften modtog bestyrelsen, ansatte og elever på Virum Gymnasium besked fra rektor Mette Kynemund om, at hun har sagt sin stilling op.

Hun siger: ”Jeg har nydt hver en dag på VG i min tid som rektor. Det har været nogle begivenhedsrige og især berigende timer, dage, måneder og år, siden jeg begyndte i januar 2013.” Som altid siger hun, at “hun har verdens bedste job”, og at Virum Gymnasium er et smørhul med fantastiske elever, dygtige og dedikerede lærere og ansatte samt gode eksterne samarbejdspartnere – herunder det gode samarbejde med bestyrelsen. Derfor var opsigelsen også en overraskelse for alle. Nu er det imidlertid blevet tid til at prioritere tiden anderledes, fx på den store familie, og bruge andre sider af sig selv på nye og andre områder end undervisning og ledelse.

Bestyrelsesformand Anders Bjarklev siger, at Mette i sin tid som rektor har været et naturligt og stærkt samlingspunkt for elever og ansatte, og at alle på VG er hende stor tak skyldig.  Næstformanden i bestyrelsen Simon Pihl supplerer: ”Mette har været en fantastisk leder, men også kollega for medarbejderne. Det er en svær balancegang, som hun har mestret helt og aldeles. Og så har de mange elever, som har gået på skolen i Mettes tid, fået en ungdomsuddannelse, hvor det faglige og trivslen er gået hånd i hånd.”

Processen med at finde en afløser er gået i gang, og forventningen er at kunne præsentere en ny rektor til årsskiftet.