IT-Camp for piger 17.-19- oktober 2018

IT-Camp for piger 17.-19- oktober 2018

Igen i år afholder vi IT-Camp for piger, som er et tiltag på Aarhus Universitet, der henvender sig til piger der går i gymnasiet eller har sabbatår. Campen er særligt relevant for de, som har interesse for matematik, teknologi, innovation eller design.
 
IT-Camp for piger er et arrangement, der foregår i skolernes efterårsferie d. 17-19. oktober 2018. Her vil deltagerne få et indblik i studielivet på Aarhus Universitet og en smagsprøve på de to uddannelser: Datalogi og IT. Pigerne bliver introduceret til programmering, design og teknologi gennem både forelæsninger, workshops, øvelser og oplæg. Målet med IT-Camp for piger er at inspirere flere piger til at tage en IT-uddannelse og at vise dem, at IT bestemt også er for piger.
 
Campen foregår på Aarhus Universitet, og det er gratis at deltage, da kost og logi er sponsoreret af forskellige danske virksomheder. Campen er arrangeret af frivillige studerende fra datalogi og IT med støtte fra Datalogisk Institut. Tilmeldingen er åbnet op og kan findesher.
 
Bemærk at tilmeldingen lukker d. 12/9-2018!
 
Vedhæftet er flyers med yderligere information, som kan printes og deles med elever eller lærere på gymnasiet. Derudover er der vedhæftet en besked, som kan lægges op på skolens intranet (Lectio, Ludus, etc.). Vi håber på, at I vil hjælpe med at præsentere arrangementet for en masse engagerede unge kvinder, der ønsker en spændende oplevelse og inspiration til valg af uddannelse.
 
Tilmelding og yderligere information kan findes på www.itcamp.dk. Ellers tager vi meget gerne imod spørgsmål på e-mail:itcampau@gmail.com.